ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η δίαιτα και η άσκηση αποτελούν απαραίτητες συνιστώσες στην αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη. Η σωστή διατροφή συμβάλλει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου, βελτιώνει το λιπιδαιμικό προφίλ και μειώνει τον κίνδυνο για μακροπρόθεσμες επιπλοκές.

Η ομάδας μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο διατροφολόγο που σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες αναφορικά στην διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Αυτό που πρέπει πρώτα από όλα να γίνει κατανοητό από το περιβάλλον του ασθενή, είναι, ότι ένας διαβητικός, εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, να διατηρήσει την ανεξαρτησία του και να αναλάβει, ο ίδιος προσωπικά, με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη, την ευθύνη για την προάσπιση της υγείας του.

 

 

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Η ανεπάρκεια ή η έλλειψη γνώσεων από το παιδί και την οικογένεια για τη φροντίδα και τη διαχείριση της χρονιότητας της νόσου του Σακχαρώδη διαβήτη Τύπου 1, γέννησε την ανάγκη ανάπτυξης εξειδικευμένων νοσηλευτών.Καθοριστικό ρόλο στην ομαλή προσαρμογή στη νόσο διαδραματίζει ο εξειδικευμένος παιδιατρικός νοσηλευτής, που αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ της οικογένειας και των ειδικών υπηρεσιών υγείας. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ

Η insulinpump.gr κατέχει ηγετική θέση στην  one-on-one παροχή συμβουλών για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ινσουλίνη.
Οι υπηρεσίες διαχείρισης του Διαβήτη είναι διαθέσιμες είτε κατ’ ιδίαν στον χρήστη είτε εξ αποστάσεως μέσω τηλεφώνου ή και του διαδικτύου, για τα παιδιά και τους ενήλικες με διαβήτη τύπου 1.


ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η καθημερινή χρήση ενός ιατρικού εργαλείου που εγχύει συνεχώς φάρμακο στον οργανισμό είναι μία διαδικασία πολύπλοκη που απαιτεί την συνεχή επαφή του χρήστη με τον ιατρό και με τον εκπαιδευτή-τεχνικό που υποστηρίζει το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Ο χρήστης πρέπει να έχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας όλο το 24ωρο και με τα δύο παραπάνω μέλη της ομάδας.

ΕΟΠΥΥ - eDAPY

Προμηθευτείτε δωρεάν τα μηνιαία σας αναλώσιμα .

Είμαστε αναγνωρισμένος πάροχος του ΕΟΠΥΥ και αναλαμβάνουμε την κατάθεση των τιμολογίων σας.

 

 

 

 

Διαχειρισου τον Διαβητη σου.Μην περιμενεις.

Άλλαξε Τρόπο Ζωής: Αντιμετώπισε τον διαβήτη ολιστικά!

alternative text

Ζήσε ελεύθερα και απόλαυσε την καθημερινότητα σου. Κάνε όλα όσα επιθυμείς και γίνε μέλος και εσύ των #happypumpersGR

alternative text

Συνδέσου και ενημερώσου σε πραγματικό χρόνο για όλες τις μετρήσεις σου, χωρίς άγχος. Έλεγξε το παιδί σου εξ αποστάσεως και μείωσε την ανασφάλεια του να μη γνωρίζεις.

alternative text

Το να είσαι μαμά με διαβήτη σε κάνει διπλά σούπερ ήρωα...Φόρεσε την αντλία σου και τίποτα δεν σε σταματά.

alternative text

Ποιος είπε ότι το να αθλείσαι ή να γυμνάζεσαι είναι δύσκολο εξαιτίας του διαβήτη; Η σωστή χρήση της αντλίας σου μαζί με διατροφή και καταγραφή γλυκόζης σου δίνουν ένα μοναδικό όπλο ελέγχου και διαχείρισης. Μην περιμένεις!