Η αντλία

Η Hemoglobe Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την έξυπνη αντλία συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης DANA Diabecare R, της Sooil Co. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση για τη θεραπεία του διαβήτη αποτελείται από: την αντλία συνεχούς έγχυσης Diabecare R , το λογισμικό διαχείρισης DANA Manager και το DANA Mobile Application,

 

Ευκολία χειρισμού:

Η αντλία διαθέτει ελληνικό μενού. Δεν χρειάζεται να μάθετε τρεις διαφορετικές συσκευές αφού αντλία - control - smartphone έχουν το ίδιο μενού. Η Μέτρηση σακχάρου γίνεται στο control για αυτόματο υπολογισμό διορθωτικού bolus και αυτόματη καταχώρισημετρήσεων. Υπάρχει αυτόματος μετρητής μονάδων ινσουλίνης στην αμπούλα για να την γεμίζετε με όση ινσουλίνη χρειάζεστε.

Προστασία από υπογλυκαιμία - υπεργλυκαιμία:

Η αντλία προτείνει πόσο ινσουλίνη χρειάζεστε υπολογίζονταςαυτόματα το επίπεδο σακχάρου, τους υδατάνθρακες και την Ενεργή Ινσουλίνη στον οργανισμό σας. Η αντλία διαθέτει ρύθμιση μέγιστου bolus ανά ώρα για να αποτέψει την υπερβολική δόση ινσουλίνης. Συναγερμός έμφραξης ρυθμιζόμενος σε 3 επίπεδα ( L: 2-3, M: 3-5, H: 5-8) για άμεση ειδοποίηση ώστε να μην μείνετε χωρίς ινσουλίνη.

Η πρωτη αντλια ινσουλινης στην Ελλαδα

με τηλεχειρισμό και από SMARTPHONE

alternative text
  • Η αντλία συνεχούς έγχυσης Diabecare R ,
    ελέγχεται πλήρως από ένα τηλεκοντρόλ. Το τηλεκοντρόλ είναι και μετρητής σακχάρου όπου λειτουργεί και ώς συσκευή bluetooth device που επιτρέπει σύνδεση στο internet ασύρματα.

 

alternative text
  • Το λογισμικό διαχείρισης DANA Manager,
    χρησιμοποιείται για την ασύρματη διαχείριση της αντλία δια μέσω υπολογιστή. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί μια νέα εποχή στην τηλε-ιατρική. Παρέχει απομακρισμένη επικοινωνία μεταξύ του γιατρού και του χρήστη της αντλίας.

 

alternative text
  • Το DANA Mobile Application,
    μετατρέπει το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα τηλεκοντρόλ της αντλίας, επιτρέποντας τη χρήση του κάθε χαρακτηριστικκού της.

 

alternative text

Dana R + Nightscout Μην περιμένεις κλείσε το σύστημα τώρα!