Όραμα

Δεν είναι εύκολο να οραματιστείς ή ακόμη και απλά να ονειρευτείς μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είναι όμως απαραίτητο. Όλοι εμείς, στην Insulinpump.gr, ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνολογίες στην διαχείριση του Διαβήτη και βρίσκουμε τρόπους, να τις διαθέσουμε σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Πιστεύουμε στην ελέυθερη γνώση και ενημέρωση και στηρίζουμε την παγκόσμια τάση της διάθεσης της τεχνολογίας υπέρ της διευκόλυνσης της καθημερινότητας των ατόμων με διαβήτη.

Πραγματικές λύσεις για όλους

Η Insulinpump.gr είναι μία εταιρία αμιγώς Ελληνική, που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους και συνοδοιπόρους τους, έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Διαβήτη. Η ολιστική αντιμετώπιση και διαχείριση του διαβήτη, αφορά όλους μας! Αφορά το μέλλον και δεν υπάρχει λογος να περιμένουμε... Η τεχνολογία όλα τα μπορεί! Όραμά μας είναι να είμαστε ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης του διαβήτη μέ οδηγό την αντλία ινσουλίνης.

Διαχειρισου τον Διαβητη σου.Μην περιμενεις.

Άλλαξε Τρόπο Ζωής: Αντιμετώπισε τον διαβήτη ολιστικά!

alternative text

Ζήσε ελεύθερα και απόλαυσε την καθημερινότητα σου. Κάνε όλα όσα επιθυμείς και γίνε μέλος και εσύ των #happypumpersGR

alternative text

Συνδέσου και ενημερώσου σε πραγματικό χρόνο για όλες τις μετρήσεις σου, χωρίς άγχος. Έλεγξε το παιδί σου εξ αποστάσεως και μείωσε την ανασφάλεια του να μη γνωρίζεις.

alternative text

Το να είσαι μαμά με διαβήτη σε κάνει διπλά σούπερ ήρωα...Φόρεσε την αντλία σου και τίποτα δεν σε σταματά.

alternative text

Ποιος είπε ότι το να αθλείσαι ή να γυμνάζεσαι είναι δύσκολο εξαιτίας του διαβήτη; Η σωστή χρήση της αντλίας σου μαζί με διατροφή και καταγραφή γλυκόζης σου δίνουν ένα μοναδικό όπλο ελέγχου και διαχείρισης. Μην περιμένεις!