Γνώρισε τον εαυτό σου με ακρίβεια

Πρώτο και Μοναδικό CGM με απόκλιση…μονοψήφια!

 

Ο διαβήτης είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση

Όλοι γνωρίζουμε ότι το επίπεδο γλυκόζης πέφτουν με την άσκηση.
Πόσο;;
Πόσο μειώνεται, σε εσένα, η ανάγκη για ινσουλίνη σε ένα περίπατο, σε ένα χαλαρό τρέξιμο ή σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου;Όλοι γνωρίζουμε ότι το επίπεδο γλυκόζης αυξάνεται όταν τρώμε, σε παθολογικά αίτια ή με ψυχολογικές μεταπτώσεις.
Πόσο;;
Πόσο αυξάνεται, σε εσένα, το επίπεδο γλυκόζης σε ένα ποτήρι γάλα, σε μία σαλάτα, σε μία μπριζόλα ή σε ένα πιάτο μακαρόνια; Πόσο αυξάνεται, σε εσένα, το επίπεδο γλυκόζης σε μία ίωση, στην έμμηνο ρύση σου, σε κατάσταση άγχους ή χαράς;

Τώρα γνωρίζεις...δεν μαντεύεις...

Ο DEXCOM G4 Platinum βοηθάει τους ασθενείς να ελέγξουν τα σοβαρά και δαπανηρά περιστατικά υπογλυκαιμίας προσφέροντας ακριβείς πληροφορίες για μακροχρόνια υγεία. Το σύστημα DEXCOM αποτελείται από τον καθετήρα τον πομπό και τον καταγραφέα.

Σας ειδοποιεί και Προλαμβάνει…

Θέτοντας άνω και κάτω όρια έχουμε alarms που μας προειδοποιούν για ενδεχόμενη κατάσταση υπογλυκαιμίας ή υπεργλυκαιμίας εγκαίρως.

Εξυπνο, διακριτικο & κομψο

Συνεχής Καταγραφή Γλυκόζης CGM

alternative text
 • Εγκεκριμένο για παιδιά άνω των 2 ετών.
  Δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να απολαμβάνει όλα όσα επιθυμεί καθημερινά...Ενώ εσείς θα είστε ήρεμοι και σίγουροι για την αντιμετώπιση του Διαβήτη του μικρού σας υπερήρωα!!!

 

alternative text
 • Τεχνολογία που μπορείς να την εμπιστευτείς
  Ο DEXCOM G4 Platinum βοηθάει τους ασθενείς να ελέγξουν τα σοβαρά και δαπανηρά περιστατικά υπογλυκαιμίας προσφέροντας ακριβείς πληροφορίες για μακροχρόνια υγεία.

 

alternative text
 • Πρώτο και Μοναδικό CGM με απόκλιση…μονοψήφια!
  Νέα μελέτη ακρίβειας για το DEXCOM G4 Platinum (MARD % of CGM-YSI, 40-400mg/dl) έδειξε απόκλιση μόλις 9% ! Καλύτερος έλεγχος διαβήτη με τη χρήση του DEXCOM

 

alternative text
 • Ο διαβήτης είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση
  Γνώρισε τον εαυτό σου με ακρίβεια